Bassinwater

Een waterbassin wordt gebruikt voor de opslag van regenwater, afkomstig van het dek van de kas. Dit opgevangen bassinwater wordt als gietwater gebruikt voor de teelt. 

Waar water opgeslagen wordt, groeien algen. Zeker als het bassinwater  dagelijks blootgesteld wordt aan zonlicht. Algen verslechteren de waterkwaliteit voor de teelt. Pompen, leidingen en druppelaars kunnen verstopt raken door algen. Het is daarom belangrijk om algengroei tegen te gaan. 

Hier zijn verschillende methoden voor. Visser - Van Oosten biedt de Aquasonic methode: duurzaam, eenvoudig en effectief. 

 

Schoon bassinwater
Aquasonic™
Wij bieden de meest duurzame en efficiënte oplossing voor de bestrijding van algengroei. De Aquasonic modellen NT4 en NT7 zijn uitermate geschikt voor diverse bassins. Het resultaat? Helder, algenvrij water. Beter voor uw teelt.

Lees meer over de Aquasonic™ techniek

Toepassingen
Er zijn voldoende redenen om zowel de bassins als de watersilo's vrij te houden van algen. De Aquasonic biedt meer dan voldoende flexibiliteit om ook uw watervoorraad algenvrij te houden.

Bekijk hoe Aquasonic™ ook uw watervoorraad algenvrij kan houden

Proefplaatsing
Elke situatie is uniek. En daarom vergt ook elke situatie een aanpak op maat als het gaat om algenbestrijding. De effectiviteit van de Aquasonic bewijst zich dagelijks; tientallen bassins met helder water zijn hiervan het bewijs. Wilt u ook algenvrij water, vraag dan een gratis en vrijblijvende proefplaatsing aan.

Vraag een vrijblijvende proefplaatsing aan