Toepassingen

De Aquasonic komt in verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen toepassingen. 

Poolsonic

Poolsonic is het kleinste model van Aquasonic. Het is uitermate geschikt voor gebruik in watersilo's met een diameter van 10 tot 20 meter. 

Een Poolsonic in een silo houdt het water algenvrij zonder gebruik van algendoek. 

Aquasonic NT4

Voor gebruik in bassins tot 150 meter lengte is de Aquasonic NT4 uitermate geschikt. Dit model NT4 zorgt voor een zorgeloze algenbestrijding op een duurzame en efficiênte manier. 

Aquasonic NT4

Aquasonic NT7

De Aquasonic NT7 is het grootste model en is uitermate geschikt voor een bereik van 200 meter. Met exact dezelfde werking als de NT4, echter met een groter bereik. 

Indien een grotere wateroppervlakte algenvrij gehouden moet worden, kunnen meerdere Aquasonic geplaatst worden, zodat de gehele oppervlakte bereikt wordt. 

Aquasonic NT 7 dubbele uitvoering

Biosonic

De Biosonic is een apparaat dat ultrasoon-golven in de waterbuizen injecteerd en de biofilm verwijderd. De biofilm is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van schadelijke schimmels en ziektekiemen.

De Biosonic is eenvoudig te monteren door middel van een Y T-stuk op de hoofdleiding. Na montage geeft de Biosonic al binnen een week resultaat.

Biosonic installatie

Plaatsing

Het plaatsen van een Aquasonic is eenvoudig en snel door Visser Tech te verrichten. De enige voorwaarde is dat er in de buurt een 230v aansluiting aanwezig is.